10 februari 2017

WinterIsh | Hoe Kleur De Winter Draagbaar Maakt


Ik lig op dit moment op de bank bij te komen van mijn intense kooksessie waarbij ik mijn tantes trots heb gemaakt door een heerlijke pan vol met indiaanse butter chicken te koken en bedenk mij dat ik weer eens veel en veels te lang niks heb getikt op mijn blog.
Januari was hectiek, ik had 3 weken om 1600 pagina's aan microbiologie door te werken want ja #unilife #biolife #studylife maar eind goed al goed want je meids heeft dr vak gelukkig gehaald.

Vandaag wil ik het met jullie hebben over kleur, ik leef normaal in het zwart wit en grijs.
Ik vermijd kleur meestal behoorlijk. Maar in de dagen dat het al donker en grauw is besluit is altijd radicale impuls aankopen te doen en tja toen zat ik opeens met kleur in mijn kast.

op een donkere regenachtige dag besloot ik online te winkelen (as one does) en 2 dagen later (haleluja voor ideal en snelle delivery bij H&M nu) was ik de dolgelukkige eigenaresse van een paarse slip dress.

De meeste mensen zullen denken dat ik knetter gek ben om in de kou nog steeds jurkjes te dragen maar ja ik voel me dus gewoon echt niet mooi in een jeans ofzo.
Ik leef in jurkjes en rokjes en toen ik mij bedacht dat ik in een zwart gat van mijn kast nog een mooi paars shirtje had was deze combinatie geboren. Gooi er een geweldig geel huis bij en gezelschap van de lieftallige Naomi en door de regen heen is er opeens een regenboog van blijdschap te zien.

Dus ja, ook al is het koud en nat een beetje kleur maakt het allemaal zo ontzettend veel leuker.

Ik ga nu een glas wijn pakken en genieten van mijn weekend (nee grapje gewoon leren het hele weekend)
Dress - H&M // Vest - H&M // Shirt - ASOS // Shoes - Dr. Martens

Pictures by Naomi

kusjes Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen