20 februari 2017

Look at you kids, you know you're the coolest The world is yours and you can't refuse it


Een gevoel van intens geluk besluipt mij als ik het terrein van SciencePark afloop onderweg naar Noemi, ik heb haar zo lang niet gezien.
Mijn hersenen voelen gefrituurd door het 4 uur durende laptopcollege maar ik ben opgelucht dat ik nu onderweg ben naar Toki voor bananbread, soy cappuccino's en fijn geklets met een lief lief lief meisje.


Naarmate ik ouder word begin ik steeds meer de waarde van vriendschappen in te zien, goede vrienden zijn zeldzaam en uniek en de hoeveelheid liefde ik krijg van de mensen om mij heen is enorm.

We wandelen kletsend en lachend door de Jordaan en de gesprekken gaan over zoveel en zo ontzettend weinig tegelijkertijd en ik bedenk mijzelf dat ik enorm bevoorrecht ben dat ik dit soort dingen kan meemaken. We wandelen nog een tijdje door voordat we naar de pierceshop gaan (we gaan tweede gaatjes laten schieten) en ondanks de kou en de motregen kan ik wel huppelen.

Kleine dingen maken het leven mooi, en kleine momenten delen is geweldig en ik ben ontzettend blij dat ik in het hier en nu ben en dat alles is zoals het is.

p.s. LUISTER EVEN NAAR LANA DEL REY HAAR NIEUWE NUMMER LOVE, HET IS ECHT MAGISCH.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen