03 januari 2017

2016 was...


Weird, Spannend, Vol hoogte en dieptepunten.

Ik begon 2016 doodongelukkig in mijn eentje in Hasselt, ik eindig 2016 vol liefde in Amsterdam (met als tweede thuisbasis Lelystad bij mijn ouders)
Ik ben opnieuw begonnen met studeren, ik ben opnieuw op mijzelf gaan wonen (maar dit keer gelukkig met huisgenoten), ik begon op de valreep eindelijk weer met ballet, ik was voor het eerst een jaar samen met iemand waar ik nog steeds hopeloos verliefd op ben, ik leerde nog meer fantastische mensen kennen, mijn emoties sloegen weer op hol en ik had weer een paar donkere dagen maar al met al...Ging het fijner dan verwacht.

Aan het begin van 2016 dacht ik dat dit jaar een grote drek aan ongelukkigheid zou worden maar er zijn een aantal mensen (Robert, Omie, Laura en Laura, Merel, Lotje, Sam, Eef, Chan, Wayne)  die het allemaal zoveel fijner en draagbaarder hebben gemaakt, en ik kan niet wachten om te zien hoe 2017 gaat zijn.

Ik bedoel:
- 20 worden
- 2e jaar van mijn opleiding halen?
- 2 jaar samen met Robert
- nog te plannen avontuurlijke zomer
- heel veel gave concerten
- voor het eerst naar Budapest

En hopelijk nog veel meer gave dingen die nog niet op het lijstje staan maar wel gaan komen.

Nog een heel erg gelukkig nieuwjaar, en een hele dikke dikke dikke knuffel van mij ❤︎

Foto's door Laura van www.lauresque.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen