21 november 2016

Liefdes Lijstje van Oktober en November

"De blaadjes knisperen onder mijn voeten en de paar zonnestralen die er zijn worden steeds wat roziger, het is echt herfst. Ik adem diep in en zie en wolkje verschijnen als ik uitadem en alle zware gevoelens van deze dag van mij af laat glijden, ik ben blij dat ik Laura weer ga zien. De deur gaat moeizaam open door de wind en ik leun met mijn hele gewicht ertegenaan wanneer er eindelijk iets van beweging in komt, ik struikel bijna over mijn eigen voeten omdat ik niets zie doordat mijn brillenglazen beslaan, maar ik slaag erin om een krukje te beklimmen en te gaan zitten. Ik bestel een soy cappuchino en voel mijn lichaam langzaam warm worden. Zodra ik Laura haar verwaaide hoofdje zie verschijnt er een lach op mijn gezicht en voel ik mij weer heel erg gelukkig."

xx Ish

* De jurk die ik draag heb ik gekregen van Urban Outfitters Europe

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen