18 oktober 2016

Don't test my mouth They say the truth is my sound

Een lange afwezigheid, zo kunnen wij het wel noemen. Ik had tijd nodig ik moest mijn ritme te pakken krijgen ik moest rust vinden door alle drukte heen. 

Hey hoi hoe is het leven ! ik ben weer terug van weggeweest. het is de afgelopen ongelofelijk druk geweest in mijn leven; de uni, werk, leren, sociaal contact onderhouden enzovoorts. daarnaast is het telkens een beetje van dat "de wolken huilen dus ik huil ook" weer wat ook niet echt handig is voor een blogger. Maar enfin, ik ben er weer, en ik ga mijn best doen er vaker te zijn.

We gingen naar de kermis, we waren net kinderen. we kochten de grootste suikerspin mogelijk, we huppelden rond en we eindigden bij de mcdonalds voor frietjes en verhaaltjes (midden in een verhaal viel een dronken duitse toeriste van de trap af en het was even allemaal heel ongemakkelijk want haar vriendin was haar keihard aan het uitlachen en zij bleef 3 ongemakkelijke minuten op de grond liggen en niemand wist echt wat ze moesten doen)
Als je de kermis in Amsterdam nog niet hebt bezocht zou ik het zeker doen, de drukte valt wel mee en het is een FRIGGIN KERMIS like for real, dat is toch te leuk !


Kusjes, knuffies en tot snel (beloofd) Ish

* de jas die ik draag heb gekregen van Urban Outfitters Europe

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen