18 oktober 2016

A Genius Of Love And Loneliness

Inmiddels een hele tijd geleden besprong ik met een brok in mijn keel Chantal, ik had haar zo ongelofelijk veel gemist en was zo mega dankbaar dat ik haar eindelijk weer kon knuffelen. Gevuld met een gevoel van onwijze vreugde liepen wij binnen bij MOOK om te genieten van heerlijke zondige pancakes met koffie terwijl wij weer eens een van onze gepatenteerde fijne diepe gesprekken.
Hierna vervolgden wij onze weg naar FOAM om samen te verdwalen in een zee van prachtige kunst; feministische korte films, prachte zwart wit studio fotografie en een indrukwekkende foto expositie van een Chinese protest kunstenaar.


Ish: Shoes - Dr. Martens // Jeans - Monki // Shirt - The Sting // Glasses - Polette // watch - Cluse // Necklace - H&M
Chan: Dress - C&A // Glasses - Polette // Hat - H&M

Chantal is een van de mensen die ik ontzettend liefheb in mijn leven, jammer genoeg ben ik door de chaos en drukte van mijn leven op dit moment niet echt in staat haar en nog een heleboel mensen waar ik van houd genoeg liefde en aandacht te geven, ik wil er voor iedereen zijn en ik wil met iedereen zijn maar soms gaat het leven even voor. Ik denk dat ik gewoon even iedereen de tip wil geven om mensen waar je van houd even te laten weten dat je nog steeds aan ze denkt, ook al kan je ze nu even geen aandacht geven. Stuur ze een kaartje, een leuk gifje of een stroom aan liefdevolle emojis want liefde hoeft niet constant te zijn, als het maar consequent is.

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen