05 september 2016

1 Jaar THB + Giveaway ❤︎ ❤︎ ❤︎


1 jaartje geleden zat ik achter mijn laptop en besloot ik dat het tijd was om mijn blog die ik al anderhalf jaar iets serieuzer te gaan nemen, ik wilde iets anders dan wat ik deed. meer persoonlijkheid en meer echte Ish, ik wilde dat mensen mij echt konden leren kennen en zo maakte ik een eigen domein aan, gaf ik mijn blog een facelift en begon ik met een schone lei.
Nu, exact 1 jaar later ben ik heel erg blij dat ik die stap heb genomen en dankzij het bloggen (en instagram) super lieve mensen heb leren kennen. Dus hierbij: geniet van mijn prachtige vriendinnen die ik via het internet heb leren kennen en vier samen met mij 1 jaar THB ❤︎

Foto 2, 4 en 5 door Laura, en bedankt voor het model staan en gewoon oprecht fantastische lieve meiden zijn aan Laura, Sophie en Naomi 

Om al jullie lieve mensen te bedanken voor het geïnteresseerd zijn in mij dit hele jaar mag ik in samenwerking met Polette een bril weggeven ! Het enige wat je hoeft te doen is:
  • Love deze post op bloglovin of volg mij (@ishm) op instagram of Facebook  en Polette (@Poletteeyewear) op instagram  
  • Laat een reactie achter hier met welke montuur je graag zou willen winnen en waarom ! en vergeet niet je instagram account of email achter te laten !
Je kan tot 31 september meedoen en ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar !

Heel veel hartjes van mij voor jullie, kusjes Ish


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen