15 juli 2016

The Beach


we wandelen richting de duinen terwijl mijn ijsje smelt en ik haastig probeer wat frambozenijs van mijn pols af te likken. "Robert ! korte beentjes!" gil ik terwijl ik onhandig een sprintje trek om niet meer alleen te lopen. Na bijna tien jaar zie ik de Nederlandse kust, ik huppel nog net niet de trappen af en begin haastig mijn veters los te maken. Het zand is warm, en het kietelt tegen mijn tenen aan. voor ik het weet rennen we door het zand en proberen elkaar omver te tackelen. Ik voel mij weer 5 jaar oud en onbezonnen. Dit soort dagen zijn fijn en ik hoop dat er nog veel van deze komen. 

Over een paar dagen zit ik in het vliegtuig naar Tokyo en daar zal ik twee weken verblijven. Ik hoop dat ik jullie af en toe zal kunnen updaten, dat zal via mijn instagram account vast wel lukken.

knuffels en kusjes Ish 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen