08 juli 2016

Hotspot | De Taart Van Tante


Als kind kwam ik hier vaak om naar alle mooie taarten te kijken in de etalage terwijl mijn ouders aan de overkant van de straat eten bestelde, en nu kom ik er nog steeds graag om van de heerlijke taarten te genieten.
Toen een tijdje geleden Charlotte mij een berichtje via instagram stuurde of we een keertje zouden meeten en ik een nog een en al chaos was omdat ik midden in mijn verhuizing naar Amsterdam zat was dit de eerste plek die mij binnen schoot. puur omdat ik als kind altijd zo rustig werd van de mooie taartjes hier, en ik echt wel even een dagje rustig worden nodig had.
Zo gezegd zo gedaan en na een fietstocht richting centraal en een hele grappige en fijne eerste ontmoeting met Charlotte sprongen wij de tram in omweg naar de Ferdinand BolstraatIk nam een stuk stracciatella taart en Charlotte nam een stuk van de Chocolate Slut Pie en we hebben beiden heel erg genoten. Met een fijne pot thee waar we volgens de vrouw die ons hielp maar 4 koppen uit konden halen en we uiteindelijk bijna 8 uit konden drinken leerde wij elkaar kennen.
Het was een beetje een eerste date gevoel, maar het was heel erg gezellig en uiteindelijk gingen we ook nog eens een beetje vintage winkelen bij Rumours en daarna naar het FOAM voor de nieuwe Helmut Newton expo.
Het was een fijne dag met fijne taartjes, fijne thee, met fijn gezelschap voor een fijn prijsje en ik kan iedereen die even tot rust wilt komen De Taart Van Mijn Tante aanraden (ik denk dat ik daar weer een kinderfeestje wil gaan geven jongens !)

Hadden jullie al eens van de Taart Van Mijn Tante gehoord?

Knuffels Ish  

Foto 1 door Charlotte, overige foto's door mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen