20 juli 2016

Forget all the shooting stars and all the silver moonsPlaysuit - Urban Outfitters // Shoes - Dr. Martens // Jacket - Vintage Levi's  
We lopen de hal binnen en de prachtige bordeaux muren laten mij meteen van oor tot oor lachen. Ik hoor mensen fluisteren in de zaal naast ons en ik kijk vol bewondering naar de foto's van een politieagente in het halletje. De Helmut newton expositie is werkelijk geweldig en Charlotte en ik zijn zo enthousiast geworden dat we besluiten foto's te maken hier in het Foam


Een tijdje geleden ging ik een dagje gezellig doen in Amsterdam met Charlotte, wij gingen zoals je eerder al kon lezen taart eten maar wij gingen ook nog naar het Foam met zijn tweeën.
Over de expositie zelf zal ik binnenkort wat meer schrijven, maar voor nu dan mijn outfit !

Ik heb een grote haat-liefde verhouding met de UO, ik vind de kleding natuurlijk geweldig en het is een van de weinige plekken waar ik de kleding echt pas (thank god voor maatje xxs) maar het is zo vreselijk overpriced.
Gelukkig heb ik in het sale seizoen toegeslagen en mijzelf getrakteerd op wat fijne zomerkleding waaronder deze playsuit en geloof me, met temperaturen van 30+ in vochtige hitte zoals hier in Tokyo at the moment ben ik echt mega blij met deze aankoop.

Het Jasje is mijn lieve geweldige vintage spijkerjack van levi's en de schoenen zijn mijn oude vertrouwde Dr. Martens.

Waar zijn jullie nu vakantie aan het vieren? 

xx Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen