04 juni 2016

Seen your scars and kissed your crimes


tshirt - Yart // Skirt - Urban Outfitters // Shoes - Dr. Martens // Watch - Cluse 
Als ik kind tekende ik veel, ik schilderde, maakte houtskool schetsen en grafische ontwerpen op mijn eerste laptop. "kunst" maken vond ik leuk en ik kan mij nog zo goed herinneren dat ik transferpapier kocht om mijn eigen tekeningen en ontwerpen te kunnen dragen. Ik ben geen kunstenaar, ik kan ook echt niet bijzonder goed tekenen ofzo maar de wereld zit vol met getalenteerde mensen en in plaats van een identiteitsloos printje dat ik bij de H&M of ZARA koop kan ik nu ook echte kunst van echte kunstenaars dragen. 
Vandaag laat ik jullie kennis maken met Yart.
Yart is een bedrijf dat de brug slaat tussen kunstenaars en ons, de kopers.
Het is een nieuw online platform waar jonge creatievelingen hun verhaal en werk kunnen delen waarna ik (en jullie) dan weer hun werk kunnen kopen.
Een van mijn beste vrienden; Justin begon met een groep klasgenoten dit bedrijf als een schoolproject, maar zijn nu zo gepassioneerd dat ze er mee verdergaan en ik ben enthousiast.
Zowel Justin, zijn klasgenoten en ik geloven in kunstenaars en ontwerpers een stem geven, met het platform dat Yart geeft krijgen zij die stem.
Ze kunnen hun werk aandacht geven en delen met mensen, en dat is volgens mij iets wat iedere kunstenaar wel wilt.
Ik ben dus proud supporter van #teamYart en nee dit is geen gesponsorde post.
Ik ben oprecht fan en voorstander van dit concept en moedig alle creatievelingen die mijn blog volgen aan om contact op te nemen met de mensen bij Yart om hun kunst aan de man te brengen.
Ik heb zelf een Yart bird tshirt gekocht, en er zijn nu al een paar gave kunstenaars die hun werk beschikbaar hebben gesteld.


Alles staat nog in de kinderschoenen maar ik ben zo benieuwd en enthousiast en hoop dat ik jullie aandacht ook gepakt heb.
En zeg zelf; er leuk uitzien, fijne kwalitatieve kleding hebben en kunstenaars steunen is toch super gaaf !


Zouden jullie kunstenaars op deze manier willen steunen?❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen