20 juni 2016

Best Kept Secret 2016


Huppelend en lachend rennen we samen over het festival terrein, ik ben moe van het dansen en mijn lichaam doet pijn van het tassen sjouwen eerder vandaag. Hij wenkt dat ik mijn arm in de van hem moet haken en geeft mij en kus op mijn wang en als we na een lange wandeling bij onze tent aankomen wacht hij tot ik mijzelf instop en oprol als een balletje. "slaap lekker liefje, tot strakjes" en hij gaat nog even verder dansen terwijl ik in slaap dommel. later die nacht word ik wakker omdat ik lig te rillen, ik kruip wat meer naar hem toe en hij slaat zijn armen om mij heen, we slapen nog een paar uur terwijl we elkaar warm houden en de volgende dag worden we wakker van het felle zonlicht in de tent. Robert en ik gingen naar Best Kept Secret 2016.
Ik was nog nooit op dit festival geweest en was ook nog nooit blijven slapen op een festival dus ik vond het allemaal een heel erg spannende bedoeling.
Naast dat ik zoveel dagen festival niet gewend was, was (en ben) ik kamperen ook totaal niet gewend, maar wauw wat heb ik van het afgelopen weekend genoten.
Vooraan staan bij Glass Animals en 15 cm van Dave Bayley staan, losgaan bij Caribou en een selfie maken met hem, krekels, vegan gyros en hemelse wentelteefjes eten en iedere avond tegen elkaar aankruipen om warm te blijven.
Het was echt een top ervaring en ik kijk met een mega glimlach erop terug.

Het liefst zou ik jullie alles tot in detail vertellen over BKS maar ik denk dat jullie niet zo een zin hebben om 2000 woorden te gaan lezen (of meer)
Ik weet in ieder geval dat ik dit weekend mijn hele leven bij mij ga dragen en altijd fijne herinneringen zal hebben met Robert, Desi, Luna en Linde jullie hebben mijn weekend echt heel fijn gemaakt ❤︎

Naar welke festivals zijn jullie al eens geweest?

xx Ish


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen