25 juni 2016

Groene Velden en GedachtesTop - Primark // Necklace - H&M // Skirt - Vintage // Watch - Cluse // Shoes - Dr. Martens // Bag - Dr. Martens 
Ik huppel door de bosjes en trek een sprintje het rietveld in. ik voel een koele bries langs mijn huid glijden en doe mijn ogen dicht. Ik adem diep in en neem alle geluidjes en geurtjes om mij heen in. Ik voel mij even gewichtloos, geen verplichtingen, geen afspraken, geen druk, geen stress, geen paniek. Gewoon even hier tussen de bosjes, vlinders, plantjes en in de felle zon met niets anders dan een lieve vriendin en mijzelf. Ik begin van geluk rondjes te draaien en voel mij weer even 5 jaar oud, levend op een wolkje van geluk. Ik neem nog een keer een diepe hap adem als we teruglopen naar de auto, terug de echte wereld vol met stress, verplichtingen en drukte in. Maar er zijn ook heel veel mensen, gebeurtenissen en indrukken die overweldigend maar geweldig zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen