13 juni 2016

Amsterdam Open Air ・2016


De zon schijnt, de muziek is al te horen en ik kijk mijn ogen uit naar alle mooie mensen om mij heen.Net als een jaar geleden lopen we door de poortjes en hoor ik de bliep van de ticketscanner en krijg een paars bandje om mijn pols geschoven.We lopen enthousiast het festival terrein op en voor ik het weet zijn de uren voorbij gevlogen en zitten we met andere Lelystedelingen op een grasveldje te eten. Patat, tosti's, Desperado's, Pizza's, Gyros en smoothies. Het is allemaal 1 groot feest en ik leun even achterover. Ik neem een grote hap van mijn tosti en smeer ketchup over mijn wang en bedenk mij hoe fijn het leven nu wel niet is. 2 uur later sta ik als een gek te dansen bij Gorgon City en nog 2 uur later huil ik bijna als we naar de auto lopen. "MIJN VOETEN ZIJN DOOD" en ja morgen zijn we er weer.

Net als in 2015 ging ik samen met Naomi, Sushila en Lenny naar Amsterdam Open Air en omdat lieve Tess eindelijk 18 is kon ze dit jaar eindelijk mee !
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het dit jaar nog leuker vond dat vorig jaar, het weer was fantastisch, de mensen waren prachtig en de line up was echt zo sick.
Ja ik heb genoten, en ik ben echt heel blij dat ik dit soort dingen kan doen met mijn vrienden, ik ben one lucky girl.

En ja sinds ik het filmen een beetje aan het oppakken ben heb ik samen met mijn vriendinnen een video gemaakt over ons weekendje. Ik wilde jullie de sfeer en de energie laten ervaren, en wellicht zie ik jullie volgend jaar op Open Air !


Gaan jullie nog naar festivals deze zomer ?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen