09 mei 2016

When you're lost on your own and you're wondering


Sweater - Vintage // Skirt - Bershka // Shoes - Dr. Martens // Watch - Vintage 
Inmiddels in de zomer er al een beetje met de temperaturen boven de 20 graden, maar een paar weken geleden ging ik voor een dagje Amsterdam nog gehuld in een warme trui. De zon scheen en warmde mijn hoofd op terwijl ik een ijzige wind langs mijn benen voel waaien. Mijn buikje zit vol van heerlijke pannenkoeken en ik huppel bijna naar de nieuwe kerk ik heb zo een zin in de world press. Ik weet nog dat ik op 1 dag na exact een jaar geleden hier rond liep met Robert nadat hij gevraagd had of ik zijn meisje wilde zijn, ik liep heel gelukkig rond tussen de prachtige foto's en bewonderde de prachtige plaatjes. Ik zou ieder jaar wel naar de world press willen gaan, ieder jaar weer opnieuw die beleving meemaken.


Vintage winkelen maakt mij blij, en deze fijne trui die ik begin dit jaar kocht bij Vintage Per Kilo maakt mij ook erg blij.
Een perfect warme oversized sweater met een prachtig kleurtje.
Op dagen dat ik het koud heb en mij gewoon comfortable wil voelen pak ik snel een trui die lekker zit, en de laatste tijd is deze trui zeker een favoriet geworden.

Houden jullie ook van vintage winkelen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen