14 mei 2016

Stilte, Rust en Opladen


Skirt - H&M // Top - Primark // Shoes - Primark // Necklace - H&M // Watch - Vintage 
Het is kwart voor 9 als ik uitgeput de auto uitzet, ik blijf nog even slaperig voor mij uit staren en pak langzaam mijn tas van de stoel naast mij en sleep mijn zware lichaam naar de deur.Hoi pap, hoi mam, nee ik hoef niet te eten, ja zeker wil alleen een kopje thee. Het is zo laat dat ik inmiddels over mijn trek heen ben en gewoon mn bed in wil.Ik worstel mijn panty en rokje uit en plof in mijn T-shirt en onderbroek op bed, staat mijn wekker aan? ja nou dan blijf ik lekker liggen. Ik trek Bacon (mijn ikea varkentje) naar mij toe en rol mijzelf in mijn deken, ik val uitgeput en uitgeblust in slaap.


Ja ik heb de afgelopen 2 weken 40 uur gewerkt, en dat was dus 7 dagen in de week.
Daarnaast was ik zo enthousiast om bijna iedere ochtend van te voren te gaan hardlopen waardoor ik mij nu een echte aardappelzak voel.
Het allerliefst zou ik nu mijn bed inkruipen en er de komende drie dagen niet meer uitkomen, maar ik kan gewoon echt niet stilzitten (groot probleem)
Ik wilde jullie even laten weten waarom ik zo afwezig ben geweest, ik wil namelijk wel leuke fijne dingen blijven schrijven en geen onzin (ook al is het meeste wat ik schrijf geratel en gebrabbel en volgens mij echt onzin af en toe) 
Verder wil ik alle examen mensjes even mega super duper en heleboel veel succes wensen, en jullie vertellen dat ik wel wat leuke artikeltjes heb klaarstaan, ik moet gewoon even energie (en tijd) vinden om alles op te schrijven.soms denk ik erover na om gewoon een camera op mijn hoofd te zetten en een heel verhaal te vertellen, maar ja dan bedenk ik weer dat ik een vreselijke stem heb en ook nog eens er echt niet uitzie tegenwoordig (#slaapgebrek #wallentottokio #hooikoortsoogjes)Check die mooie wallen dan 🌚☝🏽


Deze foto's zijn trouwens door mijn lieve vriendinnetje Laura (niet de Laura die blogt) gemaakt die tegenwoordig tussen de koeien woont en ik veels te weinig zie, maar gelukkig met mij naar het Troye Sivan concert wilde gaan en mij ook nog eens een fijne dag in Amsterdam gaf 💕

Hebben jullie ook al eens een lichtelijk burn-out momentje gehad?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen