23 mei 2016

19 Jaar en 3 Ballonnen


Exact 19 jaar geleden om 8 uur 's ochtends precies kwam deze gurl ter wereld en verbaasde mijn ouders, want die dachten dat ik een jongetje zou zijn. Vandaag ben ik nog steeds in staat om mijn ouders te verbazen, en ik kan lopen en praten (al raak je mij nog steeds makkelijk kwijt en ben ik ook nog steeds erg goed in janken en schreeuwen)Maar ja vandaag ben ik 19, en het enige wat echt verandert is dat ik mijn instagram + twitter + youtube bio even moet updaten en natuurlijk het "who am I" stukje hier om Tiny Heart Beats.
Anyhow, lieve Laura heeft mij vastgelegd terwijl ik als een kleutertje met mijn bellenblaas en ballonnen aan het spelen was, en ja ook al ben ik nu 19 en nog volwassener te zijn en hoor ik mij nu beter te gedragen zal ik denk ik nog wel even een grote kleuter blijven. niet omdat het moet, maar omdat het kan.
kusjes Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen