12 april 2016

Museum dag met Ish: Het Van GoghHet is koud als we de trein uitstappen en ik val bijna op mijn smoel omdat ik weer struikel, gelukkig kan Robert mij nog half opvangen en mij redden van een vernedering. We lopen naar de tram terwijl ik tegen hem zeg "loop niet zo snel, kleine beentjes enzo" en hij lacht. We pakken de tram naar leidseplein waar ik hem een kus geef en hem een fijne dag op school wens terwijl ik nog twee haltes verder reis want ik ga vandaag naar Het Van Gogh.
De laatste tijd ben ik erachter gekomen dat ik het heel erg fijn vind om alleen dingen te doen.
Alleen winkelen, alleen wandelen en nu dus ook: alleen naar musea.
Zodoende ging ik in mijn uppie naar het Van Gogh museum omdat ik mega graag de "Lichte zeden" tentoonstelling wilde bekijken.
Jammer genoeg mag je in het Van Gogh geen foto's maken van de werken (maar ik heb stiekem 2 foto's kunnen schieten #badgirl #evil #stout)

Ik heb echt onwijs genoten van mij solo museum dag, de "Lichte zeden" tentoonstelling is werkelijk prachtig, de verhalen over courtisanes en de blik op prostitutie en porno waren echt interessant, het was een hele smaakvolle tentoonstelling die mij echt een inzicht gaf in hoe anders en soms ook tegenstrijdig de wereld vroeger was.Verder vind ik het Van Gogh ook prachtig, een mooi modern museum en de werken van Van Gogh zijn zo mooi, ik kan uren kijken naar zijn stillevens en portretten, de kenmerkende grove penseelstreken en "rauwe" waarheid van zijn werk is echt uniek.

Ik kan iedereen aanraden om een dagje alleen door een museum te dwalen, en het Van Gogh is een fijn museum om dat te doen.Leuk feitje, Ik kwam echt overal de vrouwtjes op de bovenstaande foto tegen, en eentje liep op een gegeven moment tegen mij aan en rende geschrokken de andere kant op. Jullie waren erg schattig dames, heel erg schattig.

Hebben jullie al eens een solo museumdag gehad ?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen