23 april 2016

Like I could disappear and you wouldn't care why


Shirt - Stradivarius // Skirt - Urban Outfitters // Shoes - Dr. Martens // Septum ring - ASOS // Watch - Vintage from the IJhallen
Ik schuif de kas naar de cactussen open en struikel bijna over mijn eigen voeten. Ik heb het gevoel alsof ik thuiskom, tussen al deze fijne mooie planten. Een lach verschijnt op mijn gezicht als ik terug denk aan de laatste keer dat ik hier was. Het is de eerste keer dat ik mijn nieuwe camera en 50 mm lens meeheb dus begin als een gek rond te rennen om mooie, lichte en super scherpe plaatjes te schieten. Vorige week kocht ik bij stradivarius het beste t-shirt ever, en vandaag droeg ik hem voor het eerst want het paste te perfect bij de Hortus om niet te dragen. Ik droeg cacti op mijn borst en huppelde tussen de cacti. Mijn dag kon niet meer stuk.

"Home is where the cactus pricks" Dat staat er onder de mooie plantjes op mijn borst. 
Ik was met Mara in Amsterdam en zij zag dit shirt hangen en riep mij vanaf de andere kant van de kamer: "ISHARA DIT SHIRT IS GEMAAKT VOOR U" (Mara is Vlaams). Ja Mara had gelijk, dit shirt stond op mijn lijf geschreven, en zonder ook maar 1 seconde naar het prijskaartje te kijken liep ik vastbesloten naar de kassa. Dit was liefde op het eerste gezicht.

Hebben jullie de nieuwe Stradivarius winkel al gespot ?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen