03 april 2016

Event | Sisley make-up and mindfulness event


Ik fiets als een idoot naar het station om nog proberen de trein te halen, maar ja het heeft echt geen zin meer... thanks ziggo dat jullie foutje complete chaos heeft losgeketend bij mij thuis en ervoor zorgde dat mijn ouders en ik de hele ochtend aan de telefoon hingen verlangend naar werkende vaste lijnen, tv en internet. Maar ja ik ben dus te laat dus moet en half uur wachten op de volgende trein naar Amsterdam waar ik lieve Chantal weer ga zien. Eenmaal aangekomen op station appt Chan mij dat ze in de ABC staat en aangezien ik te lui ben om op de tram te wachten trotseer ik de vreselijke drukte van de kalverstraat en baan mij een weg door de toeristen naar de ABC. Ik loop binnen en zie Chan haar hoedje al door de boekenkasten heen piepen en sluip naar haar toe waar ik op mijn meest creepy toon zeg "heeeeeeey lieeffjeeeeeuuhhhh" Chantal die niet anders van mij gewend is moet lachen en geeft mij een knuffel en vervolgens gaan wij een dik stuk red velvet cake eten bij de drie graefjes, want ja wij zijn #fitgirls

Chan nam mij mee naar het Sisley make-up and mindfullness event, en het was leuk.
De locatie was het prachtige studio 13 en ik wilde vanaf het moment dat we binnenstapte intrekken in deze prachtige, witte, heldere loft.
Wauw wat een lichtinval! en de vloeren zozozozozo mooi.Het event was onwijs fijn, een heerlijke sfeer, heel veel mooie lieve mensen, en fijne yoga les van een (super mooie) en lieve instructrice met haar eigen school die als ik het mij goed herinner Blue Bird heet.Chantal hebben heel wat uurtjes rondgewandeld met onze ballonnen vriendjes Ezra en Bob terwijl we foto's maakte, snoepte van lekkere macaroons, getekend werden door Mimi Nizan, en ik nog meer at terwijl Chantal om mij moest lachen.
De nieuwe makeup van Sisley beviel mij erg goed, ik kende dit merk omdat mijn moeder al jaren een aantal lipsticks van Sisley in de kast heeft staan.
Maar wauw wat ben ik blij met de nieuwe makeup! fantastische eyeliner en prachtige oogschaduw sticks waardoor zelfs deze make-up idioot het leuk vind en een mooi eindresultaat krijgt !

Ik wil nogmaals de lieve mensen van Sisley bedanken en de onwijs lieve meiden van Glow PR ❤︎

Hadden jullie al eens van Sisley gehoord?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen