15 april 2016

But I never run away Even when I'm away
Blouse - Vero Moda // Culottes - ZARA // Neckalce - Mimoneda* // Shoes - Dr. Martens // Lipstick - Hema Soft Matte Lipbalm nr. 11

Een beetje doelloos lopen Chan en ik door onze wijk opzoek naar een plekje dat zeldzaam is voor Lelystad, namelijk niet mega lelijk. We kletsen over van alles en nog wat terwijl ik mij verassend druk voel ook al heb ik maar 3 uur slaap gehad. "ik werd squadmama genoemd en we zijn om half 4 nog kipnuggets gaan eten met z'n 8en haha" vertel ik lachend aan Chantal over afgelopen nacht. Ik ging voor het eerst in maanden weer eens uit, en ondanks dat ik de bob was heb ik zo enorm genoten. We stuiten op een rietveldje langs de weg met een paar meter verderop een ooievaarsnest. Terwijl ik foto's maak van Chan hoor ik opeens een gek geluid en kijk omhoog "omg, chan! de ooievaars zijn de bloemetjes aan het buitenzetten volgens mij !" ik val bijna in de brandnetel omdat ik zo hard begin te lachen, en als ik eenmaal bijgekomen ben gaan we verder. Ja ik hou van foto's maken met lieve Chan, het is altijd gezellig en er gebeurd altijd wel iets leuks


Zoals jullie kunnen zien is dit de premiere van mijn nieuwe kapsel! de kapster die ik had is voor de liefde naar de andere kant van het land verhuist, dus ik had paniek.
Ik vertrouw niet snel mensen met mijn haar, het moet in een keer goed zijn en aangezien ik wel vaak van haarstijl verander moet mijn kapper ook eerlijk kunnen zeggen of iets mij gaat staan of niet, en het goed kunnen uitvoeren.
Omdat Chantal en recentelijk ook Laura zulke extreem positieve ervaringen hadden met kapster Louise besloot ik het te wagen en ook naar haar toe te gaan, ik was doods en doodsbang.
Gelukkig was Louise de meest geweldige persoon die echt wist waar ze het over had, zij deelde mijn voorliefde voor perfecte symmetrie en volume en heeft mij echt een heel erg gelukkig meisje gemaakt! DANKJEWEL LOUISE ❤︎Ander leuk nieuws, ik heb deze mega fijne culotte gekocht bij de ZARA, en eigenlijk is het dus de bedoeling dat hij tot net onder de knie komt, maar ja de gurl is maar 1.58 dus voor mij is het een gewone lengte offcourse.
Ik heb het gevoel dat ik langer word door deze broek, wat misschien ook gewoon compleet tussen mijn oren kan zitten maar ik voel mij in ieder geval echt mega comfy en dat is belangrijk!
Ik ben super super super benieuwd wat jullie van mijn nieuwe haar vinden (en broek) !?

Wat voor haarstijlen hebben jullie allemaal gehad?

❤︎ Ish 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen