23 maart 2016

We will carve our place into time and space


Glasses - Polette (Copain Black) // Lipstick - Hema Soft Matt Lipbalm nr. 11 // Blouse - Pull & Bear // Jeans - Monki // Jumper - ASOS // Shoes - Dr. Martens
Ik hoor in een rustig ritme druppels op de blaadjes vallen, ik ben waarschijnlijk weer vergeten mijn raam dicht te doen. Langzaam gluren er een paar zonnestralen door mijn half dichte gordijnen en ik ben opeens klaar wakker. Ik pak mijn olifanten knuffel en draai mijn om in mijn bed om mijn telefoon te pakken, het is 7:04 en ik ben klaar en klaar wakker op een zondagochtend. Ik besluit langzaam mijn kamer en huis uit te sluipen om sportief te gaan doen en 2 uur later ben ik terug en struin ik in badjas met natte haren door een muis en muisstil huis. Het voelt heel raar om nu al zoveel gedaan te hebben, maar ik voel mij ergens ook heel erg trots op mijzelf.


Ja je leest het goed, ik werd uit mezelf om 7 uur in de ochtend wakker op een ZONDAG, ik snap dat je nu denkt "Ish, je spoort echt totaal niet" want dat dacht ik zelf ook, maar ja mijn lichaam had er even zin in.Ik heb die middag doorgebracht met Joelle, we waren aan het roddelen en lachen en gingen op zoek naar een nieuw fotoplekje in Lelystad, want het plekje waar vorige ik normaal naartoe ga is opeens afgesloten.We kwamen uiteindelijk uit bij een mooie muur in de Batavia haven, en we waren vooral gekke bekken aan het trekken en melig zijn.
Ik merkte aan mijn hele doen en laten dat het vroege opstaan en gaan sporten mij onwijs veel goeds had gedaan, en natuurlijk ben ik nog steeds fan van uitslapen en lui zijn op zondag, maar soms is het vroege vogel leven ook wel een beetje fijn.Trouwens, dit zijn de eerste foto's die gemaakt zijn met mijn nieuwe camera! een nikon D7000 en mijn nieuwe 40 mm lens ! wat vinden jullie ervan?

Zijn jullie wel eens opeens heel vroeg wakker geworden?


❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen