30 maart 2016

The Amsterdam Coffee Festival


OOOOOOHHHHH MMIIJJJNN GGAAAWWWDDD die geur !!!! Is het eerste wat Wayne, Robert en ik in koor gillen als we de westergasfabriek binnenstappen. De heerlijke geur van koffie omarmt je als een warme knuffel en we lopen gelijk naar het onwijs fotogenieke standje van Brandmeesters voor de eerste kop koffie van de dag (er volgen nog velen) Mijn lippen raken het papieren bekertje en ik ruik een warme vriendelijke geur, ik doe mijn ogen dicht, til het bekertje op en laat de heerlijke warme "fruitige" latte door mijn keel glijden. "WAUW dit is zo anders ! maar suuuuper lekker" zeg ik lachend van oor tot oor tegen de jongens. En we vervolgen onze weg naar het volgende bakkie pleur.Ik ging met mijn vriendje en ons officiƫle derde wiel, beste buddy Wayne naar het Amsterdam Coffee Festival, en ik heb voor het eerst in mijn leven een caffeine overdosis gehad.
Het festival was meer gericht op mensen uit de branch, en kenners van koffie maar ik als echte leek heb het ook zo naar mijn zin gehad.
Ik ben een koffie liefhebber, ik vind het lekker, ik word er blij van, en dit festival was echt een feestje.


Naast koffie waren er ook standjes met heerlijke koekjes, cakjes en taartjes en extra bonus; praktisch alles was biologisch, fairtrade, glutenvrij of CO2 neutraal.
Een van de leukste dingen was dat er mega veel bedrijven waren die de hele wereld afreisden voor hun theeblaadjes of koffiebonen, ik werd blij van de liefde en het respect die iedereen voor het product had en ik heb nog meer motivatie gevonden om meer en meer eerlijke producten te gaan kopen.
Het festival is een ervaring die je als koffie drinker/lover echt eens moet gaan meemaken, ik ga er dus ook niet teveel woorden aan vuilmaken verder, je moet er gewoon eens in je leven naartoe!
Dus geniet van een lading aan foto's van koffie en een hemel op aarde voor "koffiebarhipsters" hihi!Houden jullie ook zo van koffie ?
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen