04 maart 2016

Blauwe Ogen En Blonde Haren


Langzaam rijden we de rotonde over en ik parkeer rustig de auto, terwijl we beiden ongemakkelijk door de achteruitkijkspiegel gluren naar het oude blauwe autotje achter ons waar net een stelletje naar binnenvluchtte toen ze ons zagen aan komen rijden. Beiden houden we onze slappe lach in en voorzichtig zeg ik tegen Lea "ik vind het ongemakkelijk om naar buiten te gaan, de ramen van die auto zijn helemaal beslagen!" Samen barsten we uit in een hysterische lachbui en nadat we gekalmeerd zijn kruipen we toch de warme auto uit om buiten een paar meter van de afsluitdijk, naast een grootstandbeeld van een man die hurkt foto's te maken, Lelystad... wat ben je toch ook een rare plek.
Er zijn twee plekjes in Lelystad waar ik meestal foto's schiet; het bos achter mijn wijk, en onder de brug richting de afsluitdijk.
En meestal (lees; altijd) gebeuren er gekke dingen als ik bij de afsluitdijk foto's ga maken.
Dit keer was het een stelletje dat hoogstwaarschijnlijk wat quality time had samen in die auto met beslagen ruiten, de vorige keer was het een compleet verlaten action truck, en er was werkelijk niemand te bekennen...Het is een beetje een raar (en ook wel eng) plekje en ik ga er dan ook nooit alleen naartoe, maar het licht is er altijd prachtig, en er zijn zoveel opties om outfit's te schieten.
En Lelystad is behoorlijk ... lelijk, we hebben niet echt veel mooie plekken dus dan nemen we het "ontvoer" gehalte van deze plek maar voor lief.
Lea was een waar genot om vast te leggen, bleek huidje en bleek haar wat prachtig samensmolt door het heldere licht.
En van die mooie ijsblauwe ogen waar ik een moord voor zou doen (LOOK AT THEM!!)
Dit is toch wel het leukste aan het vastleggen van andere gezichten, je ontdekt en waardeert de diversiteit van de mens, en wauw wat zijn sommige mensen toch mooi.

Hebben jullie ook van die gekke plekken waar jullie wonen?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen