15 maart 2016

Hotspot | Restored


We wandelen rustig vanaf Amsterdam Centraal naar de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk. "Oh ik heb deze stad gemist !" zegt Raisa met haar mega schattige Tilburgse accentje. De ene na de andere concept store of vintage winkel sleur ik haar in. "Ik geef je Amsterdam zoals ik dat doe, geen Kalverstraat met H&M's en ZARA's maar unieke boetiekjes en lekker veel vintage en unieke dingen" Raisa kan haar geluk niet op en begint plannen te maken om in de zomer een paar dagen te komen logeren zodat we nog veel meer kunnen doen in Amsterdam, en stad die voor eigenlijk iedereen wel wat speciaals heeft.


Ik nam mijn vriendinnetje Raisa uit Tilburg dus mee langs een paar van mijn favoriete concept stores en vintage winkeltjes in Amsterdam, en omdat ik nog nooit wat heb geschreven over mijn favoriete plekjes langs het spoor nam ik mijn kleine olympus mee om gelijk twee vliegen in 1 klap te slaan.

Vandaag de eerste hotspot, concept store Restored aan de Haarlemmerdijk.


Prachtige simplistische en minimalistische producten die gewoon kwaliteit schreeuwen.
Veel lokale Amsterdamse en Nederlandse merken maar ook unieke en bijzondere merken van over de hele wereld, Restored is een ontmoetingsplek voor prachtige merken die ieder uniek, kwalitatief en gewoonweg prachtig zijn.


Ik ben zelf geen mega rugzak mens, aangezien het altijd een beetje een "rugzak waar ga je heen met dat meisje" geval wordt en als ik val ga ik lopen spartelen als een schildpad.
Maar toen ik de prachtige bakstenen muren (die ik ook in mijn future home wil hebben) zag die volgeplakt waren met de meest mooie ontwerpjes kreeg ik toch ergens de behoefte om een rugtas te kopen.
En ja als je mijn blog wat langer volgt dan weet je dat ik een intens grote liefde heb voor mooie leren akte tassen.


De winkel heeft een prachtige Scandinavische look en de werkneemsters zijn net zo prachtig en passen perfect in het plaatje.
Ze verkopen echt van alles, van zonnebrillen tot tassen en van sieraden tot theekannen en allemaal is het even mooi en even uniek.


Ja ik ben van geworden, het is niet de meest budget vriendelijke winkel maar als ik betaal de laatste paar maanden liever iets meer voor iets wat mooi, uniek en kwalitatief is dan budgetvriendelijke massa troep, zoals mama altijd zei "goedkoop is duurkoop" en ja als ik mij in een winkel als Restored bevind dat denk ik dat mama wel gelijk had.


Restored 
Haarlemmerdijk 39
1013 KA Amsterdam
www.restored.nl

Hadden jullie al eens van Restored gehoord?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen