20 maart 2016

Hotspot | My Oh My Amsterdam


We lopen binnen en als eerste zie ik de prachtige palmboom staan. "Ik moet dit hebben in mijn huis, omg" en vervolgens trekken de prachtige zwempakken onze aandacht. "ik wil zo graag een badpak hebben, en deze blouse en wow echt alles" en we lopen verder om nog meer prachtige kleding te zien, ik word spontaan verliefd op een prachtige pantalon, die na het passen net iets te ruim blijkt te zijn maar een stemmetje in mijn achterhoofd zegt dat ik hem misschien later moet bestellen. Na wat gezellig geklets met het onwijs lieve winkelmeisje vervolgen wij onze weg naar het volgende leuke winkeltje.

Soms kom je een winkel tegen die zo perfect is, dat het voelt als je eigen kledingkast uit je dromen.
Dit had ik met My Oh My, de sfeer in deze winkel is geweldig en ik had alles willen meenemen.


Prachtige kleding in een duidelijke stijl die edgy, vrouwelijk, sexy en lekker quirky is.
Wat nou "mode" doe gewoon kleding aan waar je je super mega goed en zelfverzekerd in voelt.
Dit zou de slogan kunnen zijn van My Oh My want wauw ik voelde mij echt een beetje een powervrouw toen ik kleding ging passen.


 

Het meisje dat Raisa en mij hielp in de winkel was zo een ongelofelijke schat!
We waren heerlijk aan het kletsen en ze gaf heerlijk eerlijk en aardig kledingadvies en kwam met de fijnste suggesties.
Als je net als ik een instagram fanatiekeling bent dan ga je My Oh My nog leuker vinden, want ieder hoekje en ieder muurtje is zo prachtig dat je er wel foto's van moet maken, deze winkel is echt gemaakt voor het moderne zelfverzekerde meisje met een camera zou je denken haha.

vanwege keuzestress en verliefdheid op alles heb ik geen kleding meegenomen (dit gaat nog wel eens gebeuren!) maar ik heb wel een nieuw nep neusringetje gekocht, ik had al 2 gouden neppe septums en nu heb ik ook een nep zilveren vleugelringetje !

Haarlemmerstraat 85
1013 EL Amsterdam
www.myohmy.nl

Hadden jullie al eens van My Oh My gehoord ?
P.s. ze hebben ook een hele fijne webshop!

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen