01 maart 2016

••• Een Dagje Gevuld Met Koffie En Plantjes •••


"We lopen de grote schuifdeuren van de kas binnen terwijl de warmte binnen ons omhelst als een fijne knuffel.
Laura vind het nu al een geweldige plek is te zien aan haar ogen die beginnen te glimmen en de lach die op haar prachtige gezicht verschijnt.
Robert en ik lopen de trap op en hij begint te springen op het bruggetje waardoor ik bijna een paniek aanval krijg, maar hij wordt al snel afgeleid door een jongen met Jezus achtige looks die in speedo rondloopt door de hortus.
Kan gewoon.
We openen de schuifdeur naar het warmste kas en we trekken meteen onze jassen en sjaals uit en beginnen aan ons struin en foto avontuur, Robert en ik lopen gek te doen, en lieve lieve lieve Laura legt alles vast.
Deze dag is nu al perfect"


Gisteren ging ik samen met lieve Laura en mijn vriendje op pad, Lau zou foto's maken van Robert en mij en we hadden alledrie wel zin in een dagje even niks doen en genieten.
Zo gebeurde het dat wij eerste thee gingen drinken bij de bakkerswinkel, daarna gingen rondhuppelen in de hortus en als kers op de taart koffie gingen drinken.Soms zijn dit soort spontane dagen waarop je eigenlijk niks doet behalve kletsen, wandelen en koffie drinken het allerfijnste.
Februari had een prachtige afsluiting, en ik ben benieuwd naar al het leukst dat maart gaat brengen.
Oh en sorry Lau maar ik kon het niet laten deze foto te delen hihi

Zijn jullie ook zo gek op dagen gevuld met gezelligheid?

❤︎ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen