10 maart 2016

307 Dagen Blijheid


"We liggen samen op mijn bed terwijl hij iets voor school aan het tikken is op mijn macbook en ik lig met mijn benen kruislings over zijn buik terwijl ik nog wat hoofdstukken probeer te lezen uit mijn boek. Ik gluur langs de bladzijden om hem te betrappen als hij naar mij kijkt een een grote lieve glimlach op zijn gezicht heeft, ik lag terug. "Hey psst meisje, pssst meisje, ik vind je lief" ik schiet in de lach en buig voorover om hem een kus te geven "ik vind jou ook heel erg lief" en we gaan weer verder met waar wij mee bezig waren."


Volgende maand ben ik alweer 1 heel jaar erg gelukkig samen met Robert, en wat de meesten van jullie waarschijnlijk niet weten is dat in de bijna 5 jaar dat wij elkaar kennen we altijd soort van een stelletje zijn geweest.
Sinds wij elkaar kennen hebben we elkaar altijd wel leuk gevonden, maar er kwam heel erg lang nooit wat van omdat we beiden heel erg twijfelden of het wel wederzijds was (onze vrienden werden er gestoord van)
Maar nadat ik het eigenlijk allemaal al had opgegeven nam hij ongeveer een jaar geleden dus eindelijk een stap en hebben we op de valreep dus iets gekregen en ik ben nog steeds zo onwijs gelukkig.We zijn beiden heel erg fan van foto's maken, en hij ook heel erg van filmen maar de enige foto's die we samen hadden waren slechte selfies, wat beschonken foto's tijdens feestjes en 1 hele leuke selfie die Robert met zijn analoge SLR had gemaakt in Brussel.


Toen lieve Laura dus een aantal maanden geleden begon aan haar fotografie projectje vroeg ik haar of ze ook een keer foto's van Robert en mij wilde maken.
Zo gezegd, zo gedaan! en 29 februari, toen wij 10 maandjes samen waren ging Lau mee op pad met ons naar de hortus en legde ons vast, en ik ben zo happy met het eindresultaat.

Nogmaals heel erg bedankt lieve Lau, je hebt ons beiden echt mega mega blij gemaakt ❤︎

xx Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen