03 februari 2016

••• In the place that feels the tears •••


Shirt, H&M // Skirt, Urban Outfitters // Jacket, Zipper Amsterdam // Shoes, Dr. Martens // Socks, H&M // Glasses, Polette 
"Zullen we een boswandeling gaan maken vanmiddag?" app ik Joelle hopend dat het weer beter wordt want as we speak is het keihard aan het hagelen."Ja fijn! even wat leuks tussen de stress door" stuurt ze terug.Joe heeft stress voor haar toelating en ik begin eindelijk stress los te laten, de afgelopen week is een soort van achtbaan geweest en ik probeer weer een ritme te vinden.We komen met de auto aan en beginnen doelloos te wandelen terwijl ik alweer half jank van de kou "IK BEN HIER NIET VOOR GEMAAKT, GAAN WE VOLGENDE KEER IN ITALIE AFSPREKEN PLEASE? EVEN EEN RETOURTJE BIJ RYANAIR BOEKEN" gil ik naar Joelle die al flink wat vooruit is gelopen omdat die niet dood gaat van die kou.Opeens stop en ik en gil ik dat ik de perfecte plek heb gevonden, want er is een kapstok. Zo zijn wij bomen gaan noemen waar wij jassen aan kunnen hangen.Onze therapeutisch boswandelingetje is fijn, we luchten ons hart over van alles en nog wat terwijl we plaatjes schieten van elkaar (wat lastig gaat want we schieten beiden steeds in de lach) en daarna lopen we rustig terug naar de auto om ritueel naar de McDonald's te gaan voor een happy meal ❤︎Dit rokje hebben jullie vaker langs zien komen, maar dan in het zwart.
Ja dat klopt ik heb 2 keer hetzelfde rokje, ze zijn identiek maar hij zat gewoon zo perfect in het zwart dat ik hem niet kon laten staan in het bordeaux... oeps

Jullie kunnen hier ook mijn prachtige nieuwe Polette bril zien, een mooi minimalistisch zwart metalen montuur wat echt zo heerlijk op mijn snuit zit, wat een perfectie.


Dit shirt is ook een nieuwe aanwinst, als je mij op Instagram (@ishm) volgt heb je hem al voorbij zien komen bij de foto's van het Polette feestje.
Hij is zo onwijs zacht en ik weet dat ik inmiddels 2 behoorlijk grote stapels aan gestreepte shirtjes heb, maar ik miste nog eentje met lange mouwen. Ik kon deze dus ECHT NIET laten hangen hoor !!

Deze outfit is echt heel erg "ME" ik zou dit iedere dag wel kunnen dragen, heerlijk comfy en lekker nonchalant mede mogelijk gemaakt door mijn mega fijne Wrangler jack.

Nu gaan we weer verder met uitpakken en duimen dat we terughoren van de twee sollicitaties die ik heb gedaan deze week (zou zo mooi zijn, zou zo fijn zijn)

Maken jullie wel eens therapeutische boswandelingen?
❤️ Ish 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen