01 februari 2016

••• Diary | January "16 •••

Pfoe dit was een turbulente maand, en er is behoorlijk wat veranderd in mijn leven zoals je hier kan lezen.
Maar er waren ook een boel fijne dingen, en ik voel me nu ook weer heel erg fijn.
Dus laten we maar snel even terug kijken naar mijn turbulente januari.1 Januari begon met feesten, want oud en nieuw feestjes duren tot in de laate uurtjes.
Vervolgens hebben we heerlijk uitgeslapen en kreeg ik ontbijt op bed (om 3 uur in de middag)
Ik heb denk ik de allerfijnste oud en nieuw tot nu toe gehad, en dat heb ik allemaal te danken aan mijn lieve vrienden en vriendinnetjes


Het tweede weekend van januari zag ik Robert weer voor het eerst na oud en nieuw, hij wilde uiteten en ik had van een nicht van mij Terpentijn getipt gekregen.
En wauw wat was het heerlijk! geen uitgekauwde recepten maar simpele en toch unieke combinaties, een goede prijs-kwalitijt verhouding, leuke sfeer en onwijs aaridge service.
Ik zie mezelf nog vaker bij terpentijn eten, en extra leuk is dat zie niet alleen diner hebben, maar ook ontbijt, lunch en snacks en beneden hebben ze een bar vol met cocktails.

Terpentijn 
Rokin 103
1012 KM Amsterdam

Dat zelfde weekend kon ik mijn nieuwe bikini proberen omdat we een tosti feestje hadden bij evelien ! bij eef gaan we bijna altijd ook zwemmen, maar aangezien we het water te koud vonden besloten we lekker in de jacuzzi te gaan zitten kletsen en relaxen.

voordat ik weer terug zou gaan ging ik nog snel een half uurtje langs bij Robert, we keken een film maar waren steeds zo kort samen dat we er 4 dagen over hebben gedaan verspreid over 2 weken om hem uit te kijken.
Oh en het is puur toeval maar onze truien matchten zo erg, ze leken haast hetzelfde.

Op de unief tussen colleges door genieten van hele fijne warme (witte) chocolademelk met Mara

Het volgende weekend ging ik fijn ijsjes eten en making a murderer kijken met lieve Fleur, en uiteindelijk werd het ook nog een slaapfeestje.
Kijk nou eens hoe prachtig gestreept deze foto is, mijn shirt, Fleur haar shirt, de denken en het behang !


In januari was er ook het fijne Polette feestje ! het was zo gezellig met lieve Chantal, Saske, Silvana, Laura en Naomi.


Op zaterdag naar de unief om nog wat praktijk door te nemen, maar ondertussen ook heel veel te grappen met het skelet en Mara die mijn kleding stal.


Dat weekend was Robert op bezoek in Hasselt en ik was voor het eerst in tijden echt heel blij daar, zo fijn om in slaap te vallen tijdens het film kijken en ontbijtjes op bed te krijgen.
Na dit weekend merkte ik ook echt dat ik gewoon niet blij was daar in belgie helemaal alleen, en de week daarop heb ik toen ook de knoop doorgehakt om terug naar huis te gaan.
Het was een grote optelsom van van alles en nog wat, en ik ben zo onwijs blij met mijn keuze.

Hoe was jullie januari, ook zo ingrijpen ?
❤️ Ish


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen