09 januari 2016

••• Singing In The Shower •••
Al het eten is opgegeten en ik sta rustig mijn crème brulee te branden in de keuken terwijl mijn vader, broer en vriendje druk aan het kletsen zijn, mijn broertje meeluistert en mijn moeder de familie in Suriname aan het updaten is over de familie app.Ik breng iedereen voorzichtig zijn ovenschaaltje met versgebrande crème brulee en krijg opeens een kus op mijn wang "mag ik je nou je cadeautje geven?"  Ik ga zitten en begin mijn brulee te eten, hij is echt heel goed gelukt dit keer, bijna perfect.Robert staat op en loopt naar de kerstboom en breng pakketjes mee terug, prachtige pakketjes van wat ietsje later blijkt de LUSH ❤︎
Ik heb een keer mijn vriendje meegesleurd de LUSH in, een van mijn favoriete winkels.
Sindsdien is hij ook wel een beetje verslaafd aan hun lipscrub en onwijs lekkere bodylotions.
Afgelopen kerst heb ik dan ook van Robert het meest geweldige LUSH verwen pakketje wat ik mij maar kan wensen gekregen, toevallig genoeg had ik als kerstcadeau voor mijzelf ook wat spulletjes bij de LUSH gehaald dus ik kan weer een heel jaar heerlijk douchen en badderen hahaha!1) Celebrate bodylotion • Amandelolie biologische cacaoboter, Braziliaanse sinaasappelolie, cognacolie, limoenolie, sinaasappelbloesem
2) Christingle bodylotion • Biologische jojobaolie, murumuruboter, fair trade sheaboter, mentholkristallen, pepermuntolie, kruimuntolie, grapefruitolie, kassia olie
3) Snowman shower jelly • Wortel infusie, carrageen extract, buchu olie, Siciliaanse citroenolie
4) Refresher shower jelly Verse biologische citroeninfusie, carrageen extract, citroenolie, rozenhoutolie, biologische citroenmirre olie
5) Yuzu and cocoa Yuzu infusie, vers yuzusap, fair trade biologische cocaoboter, melkzuur, cocao absolue, grapefruitolie, bergamotolie
6) Beautiful shower gel Mirre gom poeder en abrikoos infusie, melkzuur, vers perziksap, Mirrehars, Gardenia extract, carrageen extract.
7) The olive branch Wijnblad infusie, vers mandarijnsap, fair trade olijfolie, bergamotolie, citroenolie, oranjebloesem absolue, mandarijnolie, fijn zeezout 8) Baked alaska (ook mijn favoriete B&J's ijssmaak)Raapzaad- en kokosolie, citroenmirre olie,   ylang ylang olie, grapefruit olie, gardenia extract
9) Miranda  Raapzaad- en kokosolie, verse kiwi, ylang ylang olie, mirrehars, jeneverbesolie, bergamotolie, gardeniaextract10) Pumice power foot soap Puimsteenpoeder, raapzaad- en kokosolie, biologische zoete sinaasappelolie
11) Each peach (and two's a pair) Fair trade biologische cacaoboter, sheaboter, avocadoboter, mangopitboter, limoenolie, zoete wilde sinaasappelolie, mandarijnolie, grapefruitolie, saffraanblaadjes
12) The rough with the smooth body scrub Fijne kirstalsuiker, murumuru boter, wijnsteenzuur, castorolie, zwarte peperolie, patchouli essentiële olie, fair trade vanillie absolue 

Zijn jullie van van de LUSH?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen