24 januari 2016

••• Polette Party •••"Mijn trein staat stil!" appt Chantal mij terwijl ik bijna bij de P+R ben."Niet erg ik wacht wel op je bij centraal" app ik terug, en ondertussen kom ik erachter dat er een storing is bij de P+R en moet ik last minute mijn auto ergens anders gaan parkeren.Door de kou loop ik naar de piano op centraal om op Chantal te wachten, die op hetzelfde moment aan komt lopen, perfecte timing !We knuffelen elkaar en stappen de tram in op naar het Polette feestje.
 Op donderdagavond 21 januari gaven de leuke mensen bij Polette weer eens een feestje.
Een leuk feestje om de opening van hun allereerste winkel te vieren !
Een mooie lichte grote open winkel, met hele grote muren gevuld met prachtige brilletjes van de grond tot het plafond.
Chantal en ik vinden al snel onze vriendinnen en beginnen wild allerlei gave monturen te passen terwijl we genieten van hippe biertjes en water met bloemen.
Of zoals in Chantal haar case, bloemen uit het water vissen want: "het is bah"
Na een hele tijd zag ik Chantal, Naomi, Silvana en Laura weer, altijd fijn een reünie.
Ook heb ik Saske ontmoet deze avond, die maakte het feestje compleet.
De collecties van Polette worden steeds mooier en mooier, en de brillen zijn altijd onwijs stevig.
Ik ben ook echt verliefd geworden op een aantal zonnebrillen uit de nieuwe collectie, en voor iemand met een hoofd dat van dwergformaat is is er deze keer ook onwijs veel keuze.
Er zijn veel meer kleine monturen dan eerst, en dat is voor mij echt geweldig.
Naast de prachtige brillen gaven ze natuurlijk een feestje bij polette, en daar hoorde lekkere hapjes en drankjes bij.
De avond was gezellig, en ik ben zo onwijs blij dat er nu een echte polette winkel is!
De mooie, goedkope en stevige monturen zijn nu nog makkelijker te krijgen, en ik denk dat ik nooit meer een stap binnen zet bij de opticien, je kan namelijk ook gratis oogmetingen laten doen bij de nieuwe polette winkel!


Oh en bonus. 
Ook bij dit prachtige polette feestje was er weer een super leuke polaroid machine, hier hebben we gebruik van gemaakt !!
(ik moet zo een ding in huis hebben zeg, zo gaaf)Polette shop
Kinkerstraat 288
1053 GB Amsterdam

Zijn jullie ook zo fan van Polette?

❤️Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen