12 januari 2016

••• Head in the clouds but my gravity's centered •••

Blazer - H&M || Top - H&M || Jeans - Monki || Socks - H&M || Shoes - Dr. Martens || Hat - H&M

Het is koud, en voor mijn gevoel vriest het gewoon maar Joelle en ik strijden.Na een omkleed sessie in de auto (wat op zich nog best goed gaat in een mini) verzamel ik al mijn moed en rennen we naar buiten.Ik begin als een idioot op een neer te springen om het warm te krijgen en ik worstel met de wind.Joelle lacht mij uit omdat ik als een stuiterbal bezig ben maar ze schiet gelukkig nog wat mooie plaatjes van me.Wanneer we klaar zijn gil ik keihard "HAPPY MEAL TIJD" want dit is inmiddels een ritueel.Foto's schieten en daarna een happy meal eten, ik heb zin in nuggets man. alweer.Ik heb weer eens mega kleurrijk aan maar het is zo comfy.

Deze broek van de Monki zit zo lekker dat ik er zelfs 2 heb voor als er eentje in de was moet hihi.
En mijn nieuwe mega schattige peplum crop top met streepjes van de H&M is denk ik zo een kledingstuk die ik helemaal kapot ga dragen komende zomer (letterlijk kapot)


Het jasje is niet van mij, die heb ik van Joelle geleend en erbij gezegd dat als ze er ooit van af zou willen, het goede doel Ishara er wel blij mee is.
Heerlijk oversized en heerlijk losjes, de perfecte blazer in mijn opinie.Mijn Dr. Martens draag ik onwijs veel de laatste tijd, ik heb namelijk de sokken tic overgenomen van mijn vriendje.
Ik ben verslaafd geraakt aan leuke gestreepte of gestipte sokken en ik wil ze ook aan iedereen laten zien want "KIJK DAN HOE LEUK ZE GESTREEPT ZIJN!!!" Zijn jullie ook zo streepjes verslaafd als ik?

❤️Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen