29 december 2015

••• Waarom een bed hemel op aarde is. •••


Vandaag ga ik het hebben over een van mijn favoriete plekken op aarde.
Het Bed.
En dan niet per se mijn bed, maar eigenlijk ieder bed.

Van vroeger slapen met allemaal knuffels tot wakker worden met boeken en een laptop omdat je tijdens het leren in slaap bent gevallen, in bed gebeuren er altijd leuke dingen.
Het lezen van talloze mooie boeken, het kijken van heel veel prachtige films, uren appen met vrienden en uren slaap missen omdat het logeerpartijtje meer kletsen in bed is dan slapen.
Ontbijtjes op bed en dagen later nog kruimels vinden, wakker worden met een kater en terug denken aan de geweldige (of gestoorde) nacht die je hebt gehad.
Uit bed vallen en huilen in je kussen om van alles en nog wat, make-up afdrukken achterlaten omdat je te moe was het weg te halen en "perongeluk" de hele dag in bed doorbrengen; alleen of samen.

Ik kan niet meer op twee handen tellen hoeveel geweldige late night gesprekken ik heb gehad in bed, hoeveel hysterische lachbuien met vrienden en hoeveel slaperige ochtenden met mensen die ik heel erg lief heb.


Nu oudejaarsavond eraan komt zal ik of heel erg laat in mijn eigen bed belanden na een prachtige avond of de avond is zo mooi en ik haal mijn eigen bed niet eens en het wordt een spontaan logeerpartijtje bij vrienden inclusief gezamenlijk brak ontbijt.

Ik hou van bedden, ieder avontuur eindigt daar en ieder avontuur begint daar.
Ik heb zoveel mooie herinneringen aan mijn eigen bed, en die van mijn familie en vrienden.

Hebben jullie ook een speciale relatie met bedden?

❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen