17 december 2015

••• Tick Tock •••


Sommigen mensen denken misschien dat een horloge overbodig is tegenwoordig.
" je kan toch gewoon op je telefoon kijken?!" 
Ja dat kan, maar mijn pols voelt anders kaal, ik houd niet van armbanden, soms is mijn telefoon leeg, soms is het niet netjes je telefoon erbij te pakken en oh ja heel erg belangrijk. tijdens tentamens moet ik kunnen weten hoe lang ik nog mijn tranen moet binnen houden.

Daarom draag ik nog graag horloges, en ik heb een nieuwe, en hij is prachtig.het begon als een zoektocht naar een mooi verjaardag's cadeau voor mijn vriend, die net als ik geen goed horloge meer had en heel erg van minimalisme houd (zoals ik)
uiteindelijk werd ik verliefd, en ik denk dat jullie ook wel een beetje verliefd zullen zijn nu.


Aangezien ik leef in de kleuren: zwart, wit, grijs en soms blauw wist ik meteen dat het een horloge met veel zwart moest zijn, dat past namelijk het beste bij mijn regenboog achtige kleding.
En aangezien ik zilver heel lelijk bij mezelf vind staan (komt door het huidskleurtje) moest het een goud klokje zijn.
Ik wilde geen opzichtigheid; nogmaals, minimalisme is echt wel mijn ding.
Gelukkig kwam ik snel terecht bij het prachtige Amsterdamse merk Cluse Watches.


Prachtig zwart met goud, helemaal perfect en laat mijn hartje sneller kloppen.
Ja ik ben verliefd geworden, en het leuke is dat de bandjes verwisselbaar zijn, dus misschien bestel ik nog wel een mooi bordeaux rood of blauw bandje voor mezelf, om het iets minder zwart te maken.
Ik probeer met kleine stappen meer kleur te gaan dragen hihi.

dragen jullie nog een horloge ?


❤️Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen