01 december 2015

••• Diary | November '14 •••


WOWOWOWOWOW wat ging november snel zeg, maar ja al je constant aan het leren of heen en weer aan het reizen bent tussen Hasselt en Lelystad.
Maar wauwie wat ging het snel.
Het eerste hoogtepuntje van november was Dock 808 #2 ik ben enorm blij met de foto's die ik heb geschoten en ik heb werkelijk een fantastische avond gehad met al mijn vrienden, Lelystad is soms wel leuk :D:D:D

Bby Corne aan het draaien, en na alle festiviteiten om 6 uur in de ochtend langs de McDonald's voor een happy meal !


Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk weten was afgelopen maand ook GLOW in Eindhoven en samen met Lenny ging ik er naartoe !
Het was op zich we leuk maar het weer was zo kut en koud en eigenlijk vond ik dat het iets te veel gehyped werd want het was wel leuk, maar tja niet zo spectaculair als ik had verwacht.


Van de jongens (en Fleur) had ik voor mijn verjaardag dit geweldige spel gekregen, maar hij werd pas deze maand afgeleverd, omgomgomgomgomg wat is dit geweldig, ouderwets spelletjes avond met heel veel Game of Thrones grappen en referenties echt te geweldig.In november heb ik ook een beetje gewinkeld, ik heb dit prachtige jurkje bij de H&M gekocht onder het motto "kerstjurkje" en deze schitterende sjaal bij de MANGO, ja ik weet het ik ben net een regenboog zo kleurrijk.


Oh en in november heb ik zo onwijs veel uren anatomie zitten blokken, niet normaal en ik ken het bijna allemaal.
Al die botten in ons lichaam Jezus jongens wat een gedoe *huilt heel hard* *eet gevoelens weg*


Met mijn vriendje ging ik deze maand naar het concert van Alt-J in het Ziggo Dome, we zijn beiden echt behoorlijk groot fan van Alt-j maar we waren beiden ook behoorlijk teleurgesteld door het concert.
De zanger zong vals. heel. erg. vals.
De muziek was goed, de lichteffecten gaaf maar er werd vals gezongen en er was totaal geen sfeer, nog nooit ben ik niet blij geweest met een concert.

Ook ging ik deze maand met lieve Chantal naar het concert van Of Monsters And Men, maar jullie hebben al kunnen lezen in mijn vorige outfitpost hoe gaaf dat concert was, dus muzikaal was november gelukkig geen totaal drama.


Ik heb echt een obsessie ontwikkeld met zwarte kanten BH's ik vind deze van de H&M zo onwijs mooi, en ik voel me er ook echt geweldig in.
Ook ben ik zeer content met mijn nieuwe horloge van Cluse Watches, ik heb deze voor zowel mezelf als voor mijn vriend gekocht voor zijn verjaardag, die deze maand was.


Mijn lieve vriendje werd 19, en nu moet ik continue grapjes horen over hoe hij de oudere is en dingen beter weet, lekker typisch weer allemaal maar gelukkig meent hij het niet.
Kan alsnog niet wachten tot ik ook 19 ben, i love me some equality haha.Een paar dagen geleden ben ik met wat studiegenoten naar de kerstmarkt hier in Hasselt geweest; Winterland.
Jongens wat was dat leuk! ik heb voor het eerst in jaren weer geschaatst en we gingen in een achtbaan (terwijl we net warme chocomel ophadden, zo slim)
Maar ja als je in de buurt bent zeker de kerstmarkt in Hasselt bezoeken zal ik maar zeggen !En ja ik heb deze maand gelukkig ook nog een beetje kunnen knuffelen met mijn vriendje en vriendinnetjes, 270 km van elkaar af wonen is niet niks maar als je om elkaar geeft (of het nou een vriendje is of je vriendinnen) doe je moeite voor elkaar en hou je contact.
Een mooi ding aan opeens zo ver wonen is dat je er echt wel achter komt wie je echte vrienden zijn, wie wil je blijven zien, wie blijft moeite doen voor jou; het is een perfect selectie systeem en ik weet van een aantal mensen dat ik niet van hun afkom en zij ook niet van mij <3

Hoe was jullie november ?

❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen