24 november 2015

Outfit | I am lost and led only by the stars

Vest - C&A || Shirt - Of Monsters And Men concert || Culotte Shorts - ASOS || Shoes - Dr Martens || Glasses - Polette

Ik race naar Chantal om haar op te halen, ik ben weer eens te laat; lunchen duurde te lang (het broodje was zo onwijs groot) eenmaal aangekomen kijk ik haar hoopvol aan "misschien halen we het nog"
Maar nee we zijn net te laat bij station en moeten een (pardon my french) fucking sprinter nemen naar Amsterdam.
Ik ben een loser.
Maar eenmaal aangekomen bij Paradiso, waar tot onze lichte verbazing een rij stond bleek het een klein semi geluk bij een ongeluk te zijn want de deuren gingen pas om 7 uur open in plaats van half 7... waarom hebben we de kaarten niet goed gelezen... oeps.
Maar ja het wachten maakt mij hyper, Chantal blijft gelukkig kalmer dan ik anders zouden mensen ons nog raarder aankijken, maar wauw het is eindelijk zover WE GAAN OF MONSTERS AND MEN LIVE ZIEN!We bemachtigen een plekje helemaal vooraan en ik ren naar de wc, onderweg word ik afgeleid door de merch, waar Chan niet zoveel kon vinden word ik weer verliefd op dit shirt, wauwie wat een pareltje.
Zo bemachtig ik dus mij shirt en dansen we de hele avond op de magische tonen van OMAM en zingen we onze longen uit het lijf.


We stelen zelfs de show in een instagramfilmpje van iemand die ook in het publiek stond.
En aan het eind van de show klimmen we beiden het podium op om een setlist mee te graaien, wauw wat een avond, wauw wat een ervaring.Dit was werkelijk een van de gaafste concerten waar ik naartoe ben geweest en het was heel fijn om dat samen met lieve Chantal te doen, en dankzij mijn setlist en waanzinnig mooie shirt zal ik dit ook nooit vergeten (ervan uitgaand dat ik niet ga dementeren of opeens aan geheugenverlies lijd teehee)


Kenden jullie Of Monsters And Men al?

❤️ Ish


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen