02 november 2015

Diary | October "15


Hey lieve mensen!

Wat is oktober snel voorbij gegaan, wat was het druk!
Maar gelukkig zijn er ook onwijs veel leuke dingen gebeurd in oktober zoals het ontdekken van leuke plekjes in Tilburg samen met Raisa en Bradly, en dat betekende dus ook genieten van alle lekkernijen die je hierboven ziet !
oh en oktober zat ook vol muziek!Samen met Sandra ging ik deze maand naar het concert van Major Lazer en wow... dat was gaaf !!
Diplo die in een mega hamsterbal over je heen loopt, confettikanonnen om het half uur, prachtige danseressen en onwijs goede muziek.
Ja dit was er een om nooit te vergeten!

Een weekje later zou mijn vriendje mij komen opzoeken tijdens zijn vakantie en er moest nog het een en ander gepland worden omdat we ook voor een nichtje naar Soumagne zouden gaan.
Ik kon natuurlijk niet serieus zijn en vond mezelf echt te grappig toen ik dit deed, we houden zo van snapchat


We gingen samen met Louise naar een onwijs gaaf concert van de Luikse band Ulysse.
En we gingen op de foto met ze, danste de hele avond op muziek van een gave DJ en Robert kwam bandjes van Dour tegen en we hebben het erg dat gemaakt.
Die avond sliepen we in Soumagne bij Louise die ons ontbijt in bed bracht en we hebben 2 uur in bed gelegen met zn drie├źn kijken naar panda filmpjes, ja het was echt een zondag (en ja ik ging weer los op snapchat)
in de avond namen de ouders van Robert ons mee uiteten in Maastricht en daarna ging hij weer naar Lelystad om  daar zn vakantie te vieren en begon voor mij weer een schoolweek.

De schoolweek was niet compleet vreselijk omdat mijn beste vriend wayne een avond kwam logeren omdat hij door Beglie moest toeren voor zijn PWS.
We aten kip (ik verbrandde mijn hand) we keken DWDD en we moest heel hard lachen om de enge anonieme liefdesbrief die hij in de post had gekregen.

vervolgens was daar eindelijk het concert van James Bay ! samen met lieve Raisa ging ik erheen om de hele avond keihard te springen en te zingen met lieve Chantal, Naomi, Bernice en Laura (die foetsie is op de foto)
James was echt geweldig live, ik heb zo van hem genoten hij was zo schattig en Laura en ik werden een beetje verliefd op hem (en de bassist)


de volgende paar dagen bestonden uit blokken want mijn allereerste tentamen was de 30e, slechte timing want mijn vriendje en ik waren de 29e een half jaar samen en ik zat toen alweer in hasselt te leren.
gelukkig ben ik vrijdag na mijn tentamen meteen naar amsterdam gereden (wat een race tegen de klok werd aangezien we 1 uur langer in het tentamen lokaal moesten zitten vanwege een technische storing en ik in een onwijs dikke file terecht kwam)
We hebben heerlijk gegeten bij het EYE en zijn ook nog naar een fijne film geweest, ja de afgelopen 6 maandjes samen waren echt heel geweldig samen.

En ja oktober is de maand van halloween en dit jaar vierde ik een feestje in Sammie haar studentenhuis in Amersfoort, ik was een katje en Lot was een flapper.
Halloween was leuk, dat verkleden is wel mijn ding ben ik achter gekomen haha

hebben jullie halloween gevierd?

❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen