22 oktober 2015

Personal | Herfstig deel 3heel erg zachtjes begint er een liedje van Oh Wonder te spelen wat steeds een beetje harder wordt.
En op een gegeven moment kan ik er niet onderuit, of snoozen of wakker worden... ew
met moeite rol ik van mijn buik naar mijn rug en weer naar mijn zij om mijn telefoons (ja telefoons) het zwijgen op te leggen, en eentje snooze ik voor de zekerheid (wie weet val ik weer in slaap, zou niet de eerste keer zijn)
met tegenzin doe ik het licht in mijn kamer aan want ja om half 7 's ochtends is het nog donker en open ik mijn droge man, en het eerste waar ik aan denk "SAP, WAAR IS HET SAP, I NEED SAP"
In de herfst is het koud en donker in de ochtend; eigenlijk de hele dag door heb ik behoefte aan verse zuurstof en een dosis verse vitamintjes.
Het allerlekkerst is het zelf geperste soort verse vitamintjes, en voor een pak goede ananassap kan je me ook wakker maken.Waar de meeste mensen in de zomer veel sap zullen drinken, doe ik dat in de herfst, ik wordt snel ziek en ben een koukleum en ik heb het ook gewoon nodig, en het is zo lekker dorstlessend.
Sap maakt mij erg happy, of het nou versgeperst of vers gekocht is #saplove

zijn jullie ook vitamine verslaafd tijdens de donkere dagen?

❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen