07 oktober 2015

Personal | Herfstig deel 2hey hey liefjes !

Zoals ik al eerder vertelde, heb ik een aparte relatie met de herfst en vandaag heb ik iets wat ik minder leuk vind, wat de meesten van jullie waarschijnlijk wel fijn vinden namelijk truien.
Ik weet nooit hoe ik me moet kleden in de herfst, ik heb het ijskoud en woon het liefst in dikke truien maar wanneer de zon dan opeens besluit te verschijnen smelt ik gewoon weg, het is het eeuwige heen een weer gaan tussen warm zijn en doodvriezen (ook al zitten we nog ver boven 0)

Een ander probleem dat ik met truien heb is dat ik nooit de perfecte warme oversizede trui kan vinden, de truien die ik heb zijn eigenlijk te dun om me effectief warm te houden zoals deze van de Monki (die wel heel erg leuk is !)  en de enige trui die warm is en ook nog eens mooi is eentje die ik af en toe van mijn vriendje steel...
misschien wat vaker op de mannenafdeling van de River Island gaan winkelen dan maar?
Ik weet het allemaal even niet meer met mijn kleding in de herfst, ik kan me gewoon niet kleding
op dit wispelturige weer en wil eigenlijk gewoon mn bed inkruipen en me verschuilen tot het allemaal voorbij is.
Naast dat een echt goede dikke en mooie trui moeilijk te vinden is, vind ik het namelijk ook een beetje een mission impossible om een trui leuk te combineren.
Standaard pak ik skinny jeans of boyfriend jeans met een mooie loafer of hakken eronder maar het is niet spannend genoeg.
Voor iemand die veel van combineren houd zijn truien beperkend, je kan er eigenlijk niet zoveel mee (althans ik dan he, tips zijn altijd welkom!!)

Maar ja, ik zal het er maar mee moeten doen, want 24/7 verkouden zijn of me vastplakken aan de verwarming in de collegezaal is natuurlijk geen optie (misschien een warmte paal aan een halsband ?!)
En god zij dank, is niet ieder seizoen zo verwarrend kwa weer.
Hoe ik vervolgens de winter ga overleven is weer een heel ander verhaal (niet)

Kunnen jullie je een beetje kleden op het gekke herfstweer ?
❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen