12 oktober 2015

Outfit | It's funny how reflections change


Hey hey lieverds!

Nadat er iets mis gegaan is dit weekend met posten, en ik zo slim was om mijn laptop in Hasselt te laten liggen terwijl ik een weekendje in Lelystad had is deze outfit eindelijk te aanschouwen!
En ik moet mijzelf even verklaren denk ik.
Ik weet dat ik een paar dagen geleden niet al te positief was over truien in de herfst, maar ze zijn wel leuk (en ja ik heb lichaamstemperatuur problemen gehad hoor, eerst warm dan koud enz. enz. enz.)Ik had nooit echt naar geel gekeken, ik dacht namelijk dat het me totaal niet zou staan.
Maar toen ik deze trui zag hangen in zijn eentje in de H&M tussen de lingerie dacht ik, nou joh waarom niet, en het was ook nog eens mijn maat.
En ja ik werd verliefd, heerlijk oversized en losjes met een mooie kol en geen reukstof.
En samen met mijn ongelofelijk comfortable monki jeans en heerlijk lopende vagebond hakken was dit toch wel een van de makkelijkste outfits die ik heb aangehad de laatste tijd.


Met lieve Joelle ging ik met de auto rondjes rijden (letterlijk want we verdwaalde) opzoek naar een fijn plekje voor foto's.
Ik wilde namelijk heel erg graag foto's van mijn prachtige gele trui met mooie kleurige blaadjes.
Een van de weinige dingen die ook wel leuk is aan de herfst, die mooie blaadjes ja.
Maar bekijk ze liever vanuit een warm huis.. iemand een openhaard beschikbaar ??
Inmiddels zit ik weer in de boeken want langzamerhand komt mijn eerste tentamen steeds dichterbij en ben ik al heel erg aan het uitkijken naar mijn herfstvakantie.

Hoe overleven jullie tot nu toe de herfst?
❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen