19 oktober 2015

Outfit | Dazzle me

Vest, Monki // Shirt, Forever 21 // Skirt, Bershka // Shoes, Dr. Martens // Socks, H&M // Glasses, Polette

Hallo lieve mensen !

Nadat Joelle en ik vorig weekend bijna een uur nutteloos rondjes hadden gereden opzoek naar het verlaten 'spookstation'  in Lelystad hebben we het station dit weekend in 1 keer gevonden! en de timing was wel echt helemaal mooi, want de zon was prachtig.
Het was ijskoud in Lelystad, en ik was aankomen rijden vanuit Hasselt waar het nog een heerlijke 20 graden was dus ja, mijn lichaam ging even in thermoshock met mijn "studentenoutfit" (thanks mama...)

Don't judge the weird sun hug, en let vooral niet op mijn blij kop (net een 12 jarige joh)
Maar de zon kroop zo perfect door de bomen heen dat ik het niet kon laten, en ik werd hier echt heeeeel erg blij van.

Ik neig de laatste tijd naar simpele kleding, kleding die makkelijk te combineren is, kleding die minimalistisch is.
Zeker wanneer het weer kouder word wil ik echt comfortabel rondlopen, en een van de weinige mooie dingen aan de kou is dat ik helemaal los kan gaan met oversized kledingstukken zonder dat mensen mij raar aankijken.Dit nieuwe rokje van de bershka wat ik tussen een grote berg met sale-restjes vond (het was letterlijk een hoopje kleding op de grond) past perfect bij wat ik wil de laatste tijd.
Het is een simpel a-lijn rokje, het heeft streepjes wat me nog gelukkiger maakt, het is zwart wit waardoor het bij praktisch mijn hele kledingkast past en hij past bij mijn taille.
Soms zit het allemaal even mee, en dan zijn we blij. heel erg blij.

Hoe is het weer bij jullie ?
❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen