26 oktober 2015

Hotspot | Bert sieraden @ Tilburg


hey lieverds !

achterop de fiets bij bradley kletsend met Raisa over het concert van James Bay van de avond ervoor dat quote "ZO ONGELOFELIJK GAAF WAS" om me heen kijkend door de straatjes van Tilburg toen ik opeens heel hard STOOOPPPHH gilde.
De reden? ik zag een hele gave etalage en die hele gave etalage bleek bij een hele gave winkel te horen.


De hele gave winkel was de winkel van Bertie, zij maakt de meeste sieraden in haar winkeltje zelf, en alle andere spulletjes worden met zorg door haar uitgekozen, het is echt een met zorg geselecteerde collectie vol met prachtige, schattige en mooie hebbedingetjes

het liefst had ik alles uit de winkel gekocht, van de prachtige cactus beeldjes (waar ik er eentje van heb gekocht) tot de onwijs leuke melkflesjes gevuld met potentieel heerlijke koekjes en cakjes.
De lampen waren ook echt heel gaaf, en ik kreeg zoveel interieur design kriebels, jammer genoeg heb ik een appartementje dat al helemaal compleet is.
Verder had ik Bertie haar lieve hondje ook wel willen stelen, maar ze past zo perfect bij de winkelBERT is een ander soort winkel, het zijn allemaal prachtige handgemaakte spullen die voor mijn gevoel best uniek zijn, de prijzen zijn fijn en de sfeer in de winkel is heel knus en gezellig.
Ze heeft ook echt van alles, een van de leukste dingen waren de handgemaakte lucifer doosjes met een kleine bruidegom erin en de vraag: will you marry me? niet. normaal. cute.

BERT 
Noordstraat 94a
5038 EK Tilburg

Zijn jullie al eens in Tilburg geweest?

❤️ Ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen