03 oktober 2015

Diary | September '15


Goeiemorgen liefjes !

September was een grote maand, adieu zomervakantie en bonjour studentenleven.
Van inpakken en uitpakken tot events en taart, september was druk en ik denk dat oktober nog drukker wordt!

Mijn oma en tante uit Suriname waren een weekje op bezoek en we zijn met zijn allen bij een indiaas restaurant in Harderwijk gaan eten, en ze hebben mijn vriend ontmoet, wat ik ongelofelijk spannend vond haha. 
Ik kan indiaas eten echt aanraden als je het nog nooit hebt gehad, mijn moeder kan het heerlijk maken maar dit restaurant waar ik de naam van kwijt ben maakte het ook echt suuuper lekker !


Na maanden lang mijn beste vriendin alleen maar via de telefoon gesproken te hebben besloten we een spontaan avondje kletsen te houden. 
Even fijn knuffelen en goed bijkletsen alsof we elkaar gisteren nog zagen, en nog een klein beetje vieren dat we al 12 jaartjes beste vriendinnen zijn.


September stond ook in het teken van verhuizen, nadat mijn navigatie mij onwijs om had laten rijden en ik van alles moest doen bij te telecom winkel kwam ik uitgehongerd om 3 uur mijn appartement inrollen en ik had enkel ontbeten om 8 uur in de ochtend.... šŸ˜­
Gelukkig was papa daar die sushi kwam brengen, en alles was weer helemaal goed in de wereld.
Vervolgens moesten er een heleboel dozen en zakken met kleding uitgepakt worden (nu nog steeds, oeps) en dat wilde ik graag zo comfortabel mogelijk doen. cue the koalasuit!


Een paar dagen later zat ik weer in lelystad want mijn moeder was 9 september jarig, 10 september had ik het Polette X HĆ“tel Droog event en 11 september was papa jarig.
9 September had ik met Esmay, Charlotte en Suzanne een klein reĆ¼nie diner bij pasta bar en aangezien ik toch in amsterdam moest zijn ging ik ook even winkelen en een beetje door Amsterdam struinen met mijn vriendje aangezien hij daar toch iedere dag tot 5 op school zit.
Bij de Urban Outfitters heb ik 2 rokjes gekocht, het was liefde op het eerste gezicht ook al waren ze voor mij belachelijk duur.


Lieve lieve lieve Suus was deze zomer in Australiƫ geweest en had dit onwijs leuke koalabeertje voor me meegenomen en ik noem hem Kevin.
ISN'T HE THE CUTEST ?!?!


De volgende dag (10 september) ging ik met mijn vriendje taart eten bij de drie graefjes op het rokin. Als je weet dat je elkaar heel weinig gaat kunnen zien binnenkort wil je zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen en aangezien we beiden we heel erg veel van eten houden was dit een no brainer.
Na wat tijd met Robert doorgebracht te hebben liep ik naar HĆ“tel Droog voor het Polette X Hotel Droog event, en het was leuk! (en ik ben gek op deze foto van Chantal by the way) het complete verslag van het event kan je hier lezen!

Vervolgens kwam er een weekend met 2 dingen: eten en inpakken.
Eten omdat ik eerst ging high tea'en met Charlotte, Samantha en Merel (nog voor de verjaardag van Sam en Lot in mei.. we zijn echt geen uitstellers hoor) vervolgens uiteten ging voor pap zijn verjaardag en de dag erna een feest en diner had voor een oma uit curaƧao.
En inpakken omdat ik maandag vertrok naar Hasselt om daar te settelen aangezien ik vrijdag mijn intro had !


Mijn eerste week school was echt heel leuk, maar ook mega druk en ja foto's van collegezalen zijn niet zo spannend.
Gelukkig was ik vrijdag vroeg uit en ben ik meteen naar Amsterdam gereden om 'romantisch' te dineren met mijn vriend (op studenten budget) en vervolgens naar de bios te gaan en een lui weekendje te hebben.

Komende maand is gevuld met een paar hele leuke concerten, drukke schoolweken en toch nog best wel veel heimwee naar iedereen in Lelystad 

hoe was jullie September ?
❤️ ishGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen