26 september 2015

Personal | Herfstig deel 1Hallo liefjes !

De herfst en ik hebben een haat en liefde verhouding.
Er zijn onwijs veel dingen die ik er heerlijk aan vind, maar ook best veel dingen die de herfst vreselijk maken voor me.
Omdat deze lijstjes eigenlijk veels te lang zijn om in 1 post te proppen heb ik besloten om een kleine herfst rubriek te maken ! beginnen met iets dat ik heerlijk vind aan de herfst, benieuwd wat? klik dan op continue to read !Het is koud en regenachtig en ik heb inmiddels al een paar dagen geen zonnestraal meer gezien, maar dit barre weer geeft me weer een excuus om bakken (maar dan ook echt bakken) koffie naar binnen te werken.
Ik vind het lekker, het is warm, en niet zo zoet als de ook zo lekkere kop warme chocomelk.
Ja in de herfst hou ik (nog meer) van koffie.

In de zomer wordt je soms raar aangekeken als je midden op de dag een kopje koffie besteld of op een terrasje zit met je vingers liefdevol om je perfecte kopje cappuccino geslagen.
Maar in de herfst, het seizoen vol nieuwe dingen is het eindelijk weer sociaal geaccepteerd om met je thermofles over straat te lopen, en ja ik laat mijn thermofles niet uit het zicht.


In Hasselt in mijn appartement leef ik van goeie oploskoffie van nespresso en in Lelystad staat er een onweerstaanbare Dolce Gusto mij op te wachten.
Op straat duik ik fijne restaurantjes en lunchrooms in en ik doe ook eens heel Tumblr met een Starbucks bekertje waar een of andere creatief bedachte naam opstaat die niet eens in de buurt komt van mijn werkelijke naam.


In de ochtend gooien we er een espresso in, en soms doen we buiten huis eens wild met een koffie-cocktail vol met slagroom en caramelinfused koffiebonen; zo gek kunnen we het niet bedenken.
Maar het gevoel van die eerste slok terwijl ik nog wat dieper in mijn trui duik en vervolgens een perfecte donkerrode (of paarse) lipafdruk op mijn kopje zie... ja dat is puur geluk

Zijn jullie koffielovers?
❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen