23 september 2015

Outfit | I love you so, the feeling's bitter sweet

Hey lieverds !

Ik ben heel klein, en dan bedoel ik ook echt heel klein; 1.59 m wel te verstaan.
En omdat ik klein ben is kleding vaak een beetje te groot, zeker broeken en rokken.
Na een haast wanhopige zoektocht door Amsterdam ( voor een keer geen online shopping #wow ) eindigde ik in de Urban Outfitters, en eerlijk gezegd wilde ik daar niet eens naar binnen omdat de UO gewoon niet lief is voor mijn portemonnee.
Maaaaaaar, ik ben heel blij want ik ben erg geslaagd in de UO!


Nadat ik 3 uur winkel in en uit ben gegaan (en nog net niet jankend de Forever 21 uit ben gevlucht, wat een vreselijk drukke winkel zeg 😭) ben ik toch goed geslaagd, kleine mensen dragen kleine maatjes en dit rokje in een maatje xxs zat perfect, zo perfect dat ik hem ook in het zwart heb gekocht.

Ik wil eigenlijk alleen zeggen dat confectie kleding gestoorde maten heeft, ik bedoel ik ben redelijk normaal gevormd voor iemand van mijn lengte maar zou een xxs moeten zijn, iemand die dan 30 cm langer is moet dan wat... een xl ?
Confectie kleding is raar en de maat van je kleding zegt echt niks over hoe je gevormd bent, ieder lichaam is anders en mensen die denken dat ze ons in hokjes kunnen plaatsen zijn in mijn ogen een beetje gekkies dan maar.Winkelen jullie liever online of offline ?
❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen