30 september 2015

New In | California View


Hey lieverds !

Een paar weekjes geleden ben ik verliefd geworden, verliefd op een prachtig brilletje die ik aanstaarde op het Polette X Hotel Droog event.
Het was een " je kijkt elkaar aan, de tijd staat even stil en engeltjes zingen op de achtergrond" liefde op het eerste gezicht momentje.Een prachtig mooi dun goud montuur, klassiek en toch modern.
Ja California View heeft mijn hart veroverd, ik voel me oprecht een stuk mysterieuzer en sierlijker met dit montuur.
En doordat Polette direct met de fabriek samenwerkt heb ik ook geen fortuin hoeven uitgeven aan dit pareltje, want een bepaald brillenmerk dat je bij de lokale opticien kan kopen heeft ook zo een pareltje in de collectie, maar dan voor zeg maar 6 California View's.


Met de donkere dagen op komst ben ik blij dat ik toch wat shine kan pakken met mijn gave gouden bril.
En aangezien ik toch geen oorbellen draag ben ik toch nog versierd in mijn gezicht.

Polette staat nog een paar weken met hun pop-up store in Amsterdam waar je gratis je ogen kan laten meten en alle nieuwe monturen (dus ook dit schatje !!) kan passen, en vervolgens heeeeeeeuuul veel selfies kan maken.Polette pop-up store
Hôtel Droog

Hebben jullie een bril nodig? of zijn jullie montuurliefhebbers?
❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen