13 september 2015

Event | Polette X Hôtel Droog


Hallo lieverds ! 

Afgelopen Vogue Fashion's Night Out was ik met nog een paar geweldige andere bloggers te vinden bij het Polette X Hotel Droog event.
Na een paar uurtjes doorgebracht te hebben met mijn vriendje ging ik lopen (met hakken aan, achteraf had ik spijt) naar het prachtige Hotel Droog.
Met een warm welkom in de vorm van een leuke tote-bag en een lekker drankje begon de avond mooi!De Nieuwe collectie van Polette was werkelijk prachtig, mooi stevige monturen van minimalistisch tot extravagant en ja de prijzen maken je ook erg gelukkig.
Polette werkt direct samen met de fabrikanten waardoor alle brillen extreem betaalbaar zijn en je bij werkelijk iedere gelegenheid een ander montuurtje kan uitzoeken.
Samen met lieve Chantal, Naomi, Fleur, Silvana en Laura werd de avond besteed aan kletsen, lachen eten en vooral heel veel brillen passen en charmante foto's maken met z'n allen.

Zelf werd ik een beetje verliefd op deze gouden minimalistische monturen en ben erg in de verleiding om eentje te bestellen binnenkort (wat is zelfcontrole???)

Verder was er ook een prachtige binnentuin waar we nog genoeg foto's zijn gemaakt en drankjes zijn gedronken.


Ja het was een mooi event, met lieve mensen, lekker eten, prachtige brillen en heel erg veel gezelligheid!

En je kan nog steeds langs de pop up store van Polette om de brillen te bekijken, passen en je ogen te laten meten ! 

Staalstraat 7B
1011 JJ Amsterdam

Dragen jullie een bril ?

❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen