05 september 2015

Outfit | My mind would rule my heart

Shirt, MONKI // Shorts, H&M // Shoes, Invito // Watch, Vintage // Glasses, Polette

Hey iedereen! 
Wauw wat is het leven weer hectisch zeg, ik ben heel hard aan het leren voor het toelatingsexamen arts de 25e, en ik ben hard opzoek naar een woonruimte in Hasselt want mijn studeeravontuur in België komt steeds dichterbij.
Maar ondertussen heb ik gelukkig nog wel tijd om gezellig te kletsen en te verlangen naar simpelere tijden toen we nog echte kinderen waren met lieve Chantal.
Het is eindelijk weer een beetje echt zomer in Nederland, net nu ik weer aan het leren ben... thanks karma thanks...
Maar ja dat betekend wel dat de blote benen er weer uit kunnen, maar kleur is nog steeds ver te bekennen, old habits die hard zal ik maar zeggen he
Om niet helemaal saai te zijn heb ik mijn nieuwe bril van polette.nl op, een vrolijk bloemig montuur dat ieder zwart outfitje wat extra's geeft, dat is eigenlijk een van de leukste dingen die je kan doen als bril drager: een echte eyecatcher dragen die je hele outfit opfleurt!

En naast een eyecatching bril zijn eyecatching schoenen ook geweldig om een simpele outfit wat extra's te geven, deze leren loafers van Invito zijn echt perfecte instappers en daarnaast ook gewoon heel erg mooi. 
En eigenlijk is dat het enige wat telt, mooi, mooi, mooi.

Hoe fleuren jullie een zwarte outfit op?

xx ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen