05 september 2015

Outfit | Let Me Be Your Air

Striped blouse, H&M // High waisted shorts, Pull & Bear // Shoes, Primark // Hat, Gift from my niece // Tote Bag, Gift from Chantal

Hey iedereen!
Ik heb de afgelopen maanden een enorm grote liefde ontwikkeld voor kleding die androgyn is.
Naast het feit dat ik nu een vriendje heb wiens flanellen blousjes ik kan stelen ben ik ook steeds meer de mannen afdeling binnengeneakt om daar te winkelen 😏.
De blouse die ik nu draag is dan wel van de vrouwen afdeling, het model doet me heel erg denken aan eentje die mijn oudere broer heeft van de mannenafdeling.
Androgyne mode is voor mij de beste ontwikkeling die de mode recentelijk heeft gezien.
Wil je weten waarom? klik dan snel op read more !Het grootste voordeel van androgyne mode is dat het bijna altijd "mannelijkere" kleding is; dat wil zeggen wijder, losser, het heeft meer vorm en is vooral heel comfortabel.
En dat laatste is voor mij zo onwijs belangrijk.
Kleding die comfortabel zit geeft mij een instant confidence-boost.
Ik voel me vrij in comfortabele kleding en dat is in mij geval kleding die losjes valt.
En wanneer ik mij vrij voel in kleding, voel ik me zo veel zelfzekerder dan wanneer ik me niet vrij voel.
Een heerlijke klassieke blouse met hoge kraag en een fijne krijtstreep geeft mij meer het het gevoel van vrouwelijkheid dan een extreem strak bodycon jurkje, om het simpele feit dat comfort staat voor zekerheid en zekerheid is onwijs sexy in een vrouw.
Niet dat er iets mis is met een mooi bodycon jurkje, of een strakke kokerrok zoals ieder willekeurig Kardashian figuur maar voor mij is comfort het toppunt van je sexy voelen.
En ja een heerlijke blouse, fijne wijde denim shorts en makkelijke schoenen maken mij daarom zo onwijs gelukkig 😁
 Verder maakt de schitterende omgeving in Soumagne mij ook onwijs gelukkig, want het is echt een klein verstopt stukje natuur paradijs in België


Wanneer voelen jullie je zelfverzekerd of sexy?
En wat vinden jullie van androgyne mode?

❤️ ish

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen